Hold styr på dine skjorter 

Hold styr på dine skjorter 

Er man irriteret af at din skjorte flyver op af bukserne ved de fleste stræk eller løft i armene og dermed får dig til at se dårlig ud? Vi ved hvor afgørende det er for dig at se smart ud og sørge for at ens påklædning bare kører. Derfor har vi valgt at indføre skjorteholderen til BalderClothes udvalg af accessories, så man ej mere skal bekymre sig med at din trøje ryger op af bukserne.  

Hvad gør en skjorteholder?  

Skjorteholderen er et klogt lille stilrent redskab for dem, der vil have at skjorten skal forsætte med at være nede i bukserne. Vi tilbyder to udgaver af skjorteholdere. Den ene er vores standard model, hvor du blot monterer den ene del i strømpen ind under buksen og op i t-shirten og sikrer en dermed at skjorteholderen ej er dig til besvær mens du bevæger dig og sikrer at blusen er strammet helt op. Den anden type er vores v2 type, som består af to ringe, der kan monteres rundt om sine lår og hæfter med klampere i trøjen tre steder i hver side og herved sikrer trøjen i bukserne.  

Begge typer har samme funktion, men nogen foretrækker den ene frem for den anden, da nogen synes det er mere komfortabelt at den sidder oppe om låret og andre vil ikke at have noget om låret.  

Flere løsninger 

Skjorteholdere er ikke kun til mænd og der er taget med i betragtning for at ikke to personer har samme størrelse af ben, hvorfor vores v2 udgave kan reguleres i afstand og bredde omkring benet, så man ej behøver overveje at bytte skjorteholderen ud, hvis du for eksempel begynder at løve eller taber dig. Skjorteholderen kan herved snildt benyttes til kvinder.    

Tit benyttet til skjorter 

Skjorteholderen er som i sit navn som udgangspunkt designet til at bibeholde skjorter nede i bukserne, men du kan snildt benytte den til t-shirts, bluser eller poloer, hvis man fortrækker dem nede i bukserne.  

Både til arbejdet og privaten 

Skjorteholderen skal ikke blot anvendes til et socialt sammenhænge som fødselsdag, man kan nemt benytte dem på arbejdet, hvis du ønsker at fremstå professionel ud over for kunderne, men kan også snildt anvendes derhjemme, hvis du nyder at du ser skarp ud hele tiden. Skjorteholderen kan assistere dig til fremlæggelser eller eksamener på studiet, så man er sikker på at se sej ud.  

Til Byen 

Skjorteholderen er perfekt til en, som skal til fest og måske har fået et par stykker indenbords og efterhånden muligvis ikke lige er så opsevant senere på aftenen omkring sit look, som man var før på aftenen. Her undgår man for at skulle overveje at blusen flyver op af bukserne, når man svinger hofterne ude på floor. 

Er du mode bevidst og ved præcis hvornår at ens påklædning har brug for at ens blusen er nede i bukserne, så ved man, at man ønsker at ens look ligeledes ser ud som du forstiller sig det. Derfor er skjorteholderen den smarte løsning til en. Da man ej tænker over at have den på og får dig til ej at skulle skænke din skjorte en tanke.  

  

  

Skriv en kommentar