Prøv den bedste skærmbeskyttelse 

Prøv den bedste skærmbeskyttelse  

Alle mennesker med en telefon kender til problemet ved have en ødelagt skærm. Denne situation kan virkelig nemt ske i løbet af ens hverdagsrutiner. Som alle er bekendte så er telefon meget følsomme, hvortil selv små slag kan skabe stor skade på displayet og derved gøre din iPhone ubrugelig. Du kender naturligvis til episoden hvor en ven har din iPhone og  tilfældigvis kommer til at ødelægge den. Den normale skade på de nyere iPhones er påført deres skærme, da de er meget følsomme for slag. Det mest naturlig valg vil dermed være at købe den bedste skærmbeskyttelse i Danmark. Med det høje antal skader på de fleste typer iPhones på det nationale marked, har mange forretninger besluttet sig for at desgne beskyttelse, så mobil brugere kan tabe deres telefon uden nødvendigvis at skulle købe en helt ny skærm. Ved anvendelse af skærmbeskyttelse er der ikke nogen garanti for at din skærme ikke bliver ødelagt hvis I skader den.  

 

SmartGlass for Samsung er den stærkeste skærmbeskyttelse på nationale marked.  

Hos NORTAGG har vi kæmpe ekspertise inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derfor en ekstra indsats for at skulle lave den bedste skærmbeskyttelse til forbrugerne. Vi har igennem en svær udviklingsproces lavet SmartGlass, som ligner om ordinært skærmbeskyttelse på flere indikatore. Klassisk beskyttelse er konstrueret af skrøbeligt materiale og kan derfor let blive smadret ved små slag. Hvis man investerer i SmartGlass for iPhone er du sikker på at få den bedste skærmbeskyttelse, da produktet ikke kun er designet af glas, men er designet med plastik i form af TPU, som tildeler skærmbeskyttelsen stabilitet som derved sikre skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så skærmen kan håndtere flere tab inden du vil opleve skader på jeres skærmbeskyttelse.  

 

Skræddersyet til den enkelte mobil 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal selvfølgelig dække hele skærmen, så I ikke sidder med udsatte elementer på din skærm. Her er SmartGlass specielt lavet til den enkelte mobiltype, så du kan opleve en perfekt form mellem skærmbeskyttelsen og iPhonen. Dette garantere jeres i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke kun dækker lidt af jeres skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres gode ven skærmbeskyttelsens verden.  

Hvis I skal købe den ultimative skærmbeskyttelse er det essentielt at overveje pålægning, eftersom det skal være bekvemt for jer at montere selve SmartGlass på din telefon, da I garateret har oplevet at der ved placering af skærmbeskyttelse kan danne sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og telefon, hvis du anskaffer SmartGlass undgår du denne udfordring, eftersom du får et monteringsværktøj, som assisterer en med at fjerne de berygtede luftbobler.  

SmartGlass kommer med en monterings applikator, som assisterer jer med at placere din skærmbeskyttelse bedst mulig, så I undgår at SmartGlass ikke beskytter hele skærmen eller sidder skævt på telefonen og herved ikke beskytter hele skærmen. Vi tror at den bedste skærmbeskyttelse skal være nem for montøren at placere, hvorfor vi er særdeles begejstret for dette redskab til montering.  

 

Skriv en kommentar