Om Gratistagtjek.dk

Gratistagtjek.dk

er en informations side der har til formål at give dig en bedre viden om de forskellige tagtyper som f.eks.

  • Tegl
  • Skifer
  • Beton
  • Eternit
  • Stål
  • Tagpap

og hjælp med at gøre det nemmere at vælge den helt rigtige tagtype hvis du står og skal have lagt et nyt tag da vi ser nærmere på de forskellige fordele og ulemper som er ved hver tagtype.

prisertag - beregn prisen på et helt nyt tag med denne her online beregner og får svar inden for kort tid baseret på valg af materiale, taget størrelse, vinklen på taget og hvor i landet opgaven skal udføres

Find prisen på nyt tag

Derudover har også mulighed for at benytte vores online pris beregner på forsiden hvor du blot indtaster lidt oplysninger om dit ønskede tag og du efter få sekunder modtage en uddybende email med en cirka pris på hvor meget det vil koste at få lagt et nyt tag baseret på dine valg. Du er velkommen til at prøve den flere gange med forskellige tagtyper for bedre at kunne sammenligne priser og hjælpe med til at vælge den tagtype som er ideel til dit behov og økonomi. Kan du lide den pris du får er du altid velkommen til at kontakte den adresse du får tilsendt og gå bestille et uforpligtende møde med en tag ekspert som kommer ud og rådgiver dig om mulighederne i netop dit tag.

Har du andre spørgsmål kan du med fordel benytte vores kontakt formular under menuen kontakt og vi vender tilbage med et svar hurtigst muligt.

Vi håber du finder de information du har du søgt efter, men følger du der mangler noget er du også velkommen til at benytte kontakt formularen og give dit bud på hvad der ville passe ind på siden her.