Tagpap

Tagpap er nemt, billigt, holdbart og ganske tilgængeligt.

Hvis man ser rundt omkring på tagene vil man opleve, at tagpap i højere og højere grad benyttes på byggerier, og på trods af dets simple form, kun vinder større og større respekt. Årsagen til det stigende forbrug af dette skyldes nok, at et produkt som tag pap i dag ikke er det samme som det har været. Holdbarheden er øget, prisen er faldet og mulighederne er flere.

Få 3 Gratis tilbud på Nyt Tag

Brug af tagpap på moderne tag

Hvis man ser på nye byggerier er tagpap ofte benyttet for, at give ejendommen et mere moderne udseende, og give flere muligheder for et smart design. Holdbarheden betyder, at man ikke skal bekymre sig om, at skifte det ud jævnligt, hvilket tidligere var tilfældet med tagpappet. Det skal heller ikke vedligeholdes helt så meget som det skulle i gamle dage, hvilket igen er med til at gøre det til et attraktivt valg, når man skal ud og lægge nyt tag på boligen.

Tagpap før og i dag

Som nævnt er tagpap et belægningsmateriale, der er blevet benyttet i stor stil før i dag. Det er altid blevet betragtet som praktisk, nemt og billigt, men forskellen er bare at det i dag er blevet forbedret i en sådan grad, at man ikke kan sammenligne det med hvad det engang var, og derfor er det også mange som overvejer denne tagtype, hvis man skal lægge et nyt tag på f.eks. en moderne villa.

I dag benytter man polyesterfibre, hvilket næsten er en revolution indenfor holdbarhed og pris. Fordi på trods af polyesterfibrenes lange holdbarhed, og øgede beskyttelse mod brud, er prisen stadig kun blevet lavere end hidtil og derfor ønsker flere og flere at benytte tag pap på deres eget tag. Især som tage til garager og udestuer eller inden for industrien er tag pap et meget populært valg når der skal lægges nyt tag, hovedsagligt fordi priserne er billigere end f.eks. et tegltag eller ståltag og det er betydeligt hurtigere at lægge. Nogle syntes dog ikke at det giver helt samme udseende som flere af de andre tagtyper gør, andre mener at det er en flottere tagtype, så det afhænger helt af hvem man spørger, men på afstand er det dog næsten ikke til at se forskel, så længe tagpappet er lagt rigtigt.

Når først man har klæbet tagpap fast kan man være sikker på, at gummiet og polyesterfibrene sørger for, at holde taget beskyttet i mange år. Det fantastiske er, at produktet faktisk kan benyttes overalt og således ikke kun på bestemte overflader. Mange tror nemlig stadigvæk, at tag pap kun benyttes på flade tage og er en slags nødløsning indtil man har råd eller tid til at lægge et “rigtigt” tag. Måske har det været sådan tidligere, men det produkt er i dag mere relevant end nogensinde før. Hvis man snakker forbrugervenlighed, holdbarhed eller pris, vil tag pap være god kandidat i alle sammenhænge. Et materiale som er nemt at arbejde med og som ikke tager lang tid at lægge hvilket, udover prisen, er med til at gøre det til en meget populær tagtype til Danske huse over hele landet. Andre af de “nemme” tagtyper som ståltag er også blevet rigtig populær, da mange ønsker et billigt tag, som man selv kan lægge.

Selvom man skal lægge nyt tag på den smarteste designerbolig, hvor taget har underlige former, vil tag pap stadig være ideelt. Det er også en af grundende til, at populariteten kun er stigende. Og da det samtidig er en af de billigste tagtyper du kan få, giver det jo sig selv hvorfor så mange benytter det nu om dage. At det så også er en af de nemmeste og hurtigste tagtype af lægge, gør det jo kun bedre. Især i takt med at kvaliteten bliver bedre, får flere og flere øjnene op for af denne tagtype, kan bruges til mere end man lige skulle tro.

Læg selv dit tagpap uden problemer

Mange tør ikke selv gå i gang, men det er faktisk temmelig nemt selv at få lagt det. Tag pap er så brugervenligt, at de fleste kan finde ud af lægge det uden problemer. Så længe sikkerheden er i orden, og man bare har undersøgt belægning, vejr og udstyr en lille smule, så bør der ikke være nogen forhindring for, at man selv går i gang med at lægge det på eget tag da det er tale om en relativ nem og billig opgave som langt de fleste gør det selv folk kan give sig i kast med.

Tagpappet fås i ruller og kan således nemt og hurtigt rulles ud på taget. Disse ruller er ikke særlig tunge, og sørger man for, at de ikke er alt for lange vil de heller ikke være besværlige at rulle ud. Det smarte ved tagpap er, at når du ruller det ud kan det bare være ovenpå det gamle tag. Man behøver altså ikke fjerne det gamle, inden man ruller det nye ud. Således slipper man for et stort praktisk problem, der både tager tid og koster penge, hvilket langt fra er ideelt hvis man i forvejen er lidt ny inden for gør-det-selv-arbejde. Dette en endnu en af de helt store fordele ved at benytte denne efterhånden temmelig populære tagtype.

Få 3 Gratis tilbud på Nyt Tag