3 ting du kan lave i din egen bolig under Corona

Corona har jo været over os længe, og der har flere gange været lockdowns, hvor der ikke har været meget andet at tage sig til end at være hjemme i egen bolig.

Hvis du er en af dem, der er ved at være løbet tør for ting, du kan lave, er der her tre yderligere idéer til ting, du kan lave derhjemme, selvom der er Corona ude i verden.

Køb et luftgevær og skyd til måls

Selvom vi herhjemme ikke skal gribe til våben, som det gør det i mange andre lande, må vi trods alt stadig gøre det – bare på en lidt anden måde. For du kan nemlig vælge købe dig et luftgevær, som du kan bruge til at skyde til måls.

Du kan her enten vælge at lave dine egne skydeskiver, eller du kan købe nogle med fra nettet, som du bare kan sætte op. I Danmark er det lovligt at have et luftgevær derhjemme, så du skal ikke være bange for, at du køber noget, du ikke må eje.

Lyt til en masse god musik på stærke højtalere

Når du så er færdig med at lege med dit nye luftgevær, kan du sætte dig tilbage i sofaen med et par høretelefoner på eller tænde for dine gode, solide højtalere og lytte til en masse god musik. Det er jo en lidt ringe erstatning for de musikfestivaler, vi ikke kan komme på, men det er trods alt vigtigt stadig at blive ved med at lytte til musik.

Musikken er der jo heldigvis stadigvæk, og vi kan stadig alle lytte til den. Det må under Corona bare blive derhjemme i stedet for, men så længe vi har nogle gode højtalere eller høretelefoner, der spiller musikken i en god kvalitet, skal det nok gå, indtil vi kan komme på festival igen.

Få ordnet alt det praktiske du ikke har nået

Er du mere praktisk anlagt, og gider du ikke at fjolle rundt eller at sidde og lytte til musik hele dagen, kan du jo også få noget praktisk for hånden. Du kan jo vælge at få lavet nogle af alle de ting, der skal laves på din bolig, som måske har været undervejs i lang tid, men som du bare ikke har fået afsluttet.

Der er altid noget at lave for en boligejer, så du skal nok ikke lede længe for at finde noget praktisk, du kan lave på din bolig.

Skriv en kommentar