Det er en god idé at få malet sit hjem

Sig farvel til fortiden med et lag maling

I mere end forstand er det sundt at lægge fortiden bag sig en gang imellem. Det er nærmest et ordsprog, og det klinger godt i vore ører, men hvad betyder det egentlig? Det ser vi nærmere på her, og hvad vi kan gøre ved det i en mere praktisk forstand.

Fortiden kan trække os ned, men den er også vores rødder, der vi kommer fra, og i bund og grund vores identitet og historie. Man kan ikke forestille sig ikke at have en fortid, men nogle gange ville man ønske at man kunne nogle ændre ting, eller simpelthen klippe nogle ting fra. Det er dog ikke en særlig sund måde at forholde sig til sig selv, i stedet må man slutte fred med fortiden, og også lægge en vis afstand til simple og ukomplicerede ting ved ens fortid, blot så man giver sig selv fri til at kunne forandre og udvikle sig.

Udvikling 

Det er menneskets lod at udvikle sig, om vi vil det eller ej, så er der hele tiden en forandring, både fysisk og psykisk. Hvis vi hænger i fortiden, så kæmper vi imod, og så vokser vi skævt. Fortiden sætter sine spor i vores minder, og i vores ting og sager, især i hjemmet. En måde at gå konkret til værks, hvis man kan mærke at det er på tide at bevæge sig fremad, det er at tage favntag med fortiden, sætte en streg i sandet og markere overfor sig selv at man nu går ind i et nyt kapitel. En måde at gøre dette på er ved at få malet væggene i sin bolig. Et frisk lag maling siger farvel til de gamle mure, og goddag til en ny, frisk start. Det er samtidig en oplagt lejlighed til at tage stilling til ens beholdning af sager, som der passende kan blive sorteret i.

Denne handling, som bliver symbolsk, såfremt man vælger at lægge en betydning i den, gør det nemmere også mentalt at træde ud af fortiden, og ind i nuet med øjnene på fremtiden. 

Find hjælp til malerarbejdet

Det er personlig udvikling gjort til håndværk og indretning, og det er netop derfor det er godt, for personlig udvikling bliver lynhurtigt til nogle mentale krumspring man farer vild i. Overpsykologisering og tanketricks man glemmer. Men at gøre noget håndgribeligt, det har den modsatte effekt. Når du skal have malet i Horsens, så find helst et professionelt malerfirma, så det kan blive gjort ordentligt. Så er du sikret et godt resultat, og vil ikke skulle ende med at fortryde hele processen, fordi du har malet væggene grimt.

Det er ikke så dyrt som mange tror, at få et lokalt malerfirma ud, så det er bare om at få kontaktet nogen. Se på det som et alternativ til at gå til coach eller psykoterapeut, og udover at blive hjulpet videre, så får du også vedligeholdt dit hjem i samme ombæring. Der er mange måder til at komme videre, og du har sikkert prøvet de mest almene. Giv det her et skud, det værste der kan ske er, at dit hjem bliver flot.

Skriv en kommentar