Så meget koster et nyt tag

Hvis du ikke har erfaring med at få lagt nyt tag på din bolig, kan det være rart lige at få en idé om, hvad det egentlig koster for sådan en opgave, inden du sætter yderligere skub på for at starte sådan et projekt.

Prisen på et tag kommer ofte pr. m2. Og prisen afhænger meget af, hvilken type tag du skal have lagt, samt hvordan dit tag er bygget op. Har du eks. ovenlysvinduer, er det dyrere at få lagt tag, end hvis du ikke har.

En af de billigste typer tag, du kan få lagt, er et eternittag, hvor priserne som regel starter fra 800 kroner pr. m2. I den dyrere ende finder du tegltag, hvor prisen kan komme op på over 2.000 kroner pr. m2.

Når du har fundet ud af, hvor stort dit tag er, kan du begynde at regne på, hvor meget det vil koste dig at få lagt et nyt tag.

Her kan du låne til dit nye tag

Har du ikke selv råd til bare lige sådan at betale for et nyt tag, kan du jo overveje at tage et lån for at komme helt i mål med dit projekt. Se hvor du nemmeste kan låne penge her.

Der er mange forskellige måder og steder, du kan låne penge. Hvis du gerne vil gøre det så nemt som muligt, kan du med fordel vælge at låne pengene online. Her bliver du ikke spurgt om noget undervejs, og du kan få pengene ind på din konto inden for bare et enkelt døgn. Lån penge til hverdagen eller til store projekter som et nyt tag direkte på nettet.

Tips til at spare penge på dit kommende tag

Hvis du gerne vil spare penge på dit kommende tag, kan det være en god idé at indhente tilbud fra flere forskellige firmaer. Det er nemlig ikke alle firmaer, der har den samme pris på nyt tag, så der er gode muligheder for at spare penge ved at høre fra forskellige leverandører.

Det kan du enten gøre ved selv at tage kontakt til firmaerne, eller du kan indhente tilbud via services på nettet, hvor du eks. kan få op til tre gratis tilbud på sådan en opgave.

Mange typer tag at vælge imellem

Og så skal du huske på, at der er mange forskellige typer tag at vælge imellem. Derfor er det også vigtigt, at du tænker over, hvilket tag der passer til lige netop din bolig, da det jo også har en del med prisen at gøre.

Med et lån kan du komme i gang med denne proces utroligt hurtigt, og inden du har set dig om, kan du få lagt nyt tag på din bolig.

Skriv en kommentar