Sådan moderniserer du hjemmet både indvendigt og udvendigt

Bor du i en bolig, der trænger til at blive moderniseret både indvendigt og udvendigt? Så er du ikke den eneste – det er en udfordring (eller en mulighed), som mange tusinde danskere står med. Heldigvis behøver løsningen ikke at være så omstændelig, som man måske går og frygter.

I artiklen her har vi samlet et par gode forslag til, hvordan du kan få dit hjem til at virke mere moderne; både udvendigt og indvendigt. Lad os starte med det sidste og foreslå, hvordan man kan arbejde med møbleringen.

De rette møbler kan gøre en verden til forskel

Det indvendige udtryk i hjemmet er i høj grad præget af de møbler, som man har stående. Her kan man med fordel skifte nogle af de gamle møbler ud med nye og mere moderne varianter. Det er moderne med en enkel stil og rene linjer i hjemmet, og det får man især i nye sofaer.

Sofaen kan være et godt sted at starte, hvis man ønsker at gøre noget ved ens indretning. Det er nemlig som regel et af de største (og vigtigste) møbler i boligen, og dermed kan en opdateret og moderne udgave gøre underværker for boligens udtryk. Velour er meget oppe i tiden, og hos Sofa.dk kan man finde et stort udvalg af velour sofaer. Drømmer du også om en sofa i velour, så klik da på linket og oplev forhandlerens store udvalg. Måske er din nye velour sofa kun ét klik væk.

Hvide vægge og gipslofter

En anden måde at få sit hjem til at fremstå mere moderne er ved at male væggene hvide og sætte hvide gipslofter op. Her får man igen de rene linjer, og man får også et rum, der virker større og mere rummeligt. Listelofter og farvede vægge kan nemlig være med til at få et rum til at virke mørkt og mindre, end det i realiteten er – dét er en skam.

Montering af gipslofter gør det også nemt at installere spots i loftet, hvilket kan være en oplagt løsning i køkkenet, bryggerset og entréen, hvor effektivt lys er værdsat.

Nye (og større) vinduer

Tager vi et halvt skridt ud i haven, vil man med nye og større vinduer i den grad også kunne modernisere sit hjem. Det gavner både det udvendige udtryk, samtidig med at man lukker masser af lys ind i hjemmet og dermed får det til at virke endnu større. Sørg for at vinduerne har hvide eller sorte karme både indvendigt og udvendigt, da et traditionelt trælook ikke giver det samme moderne look.

Nye vinduer er i øvrigt også med til at reducere varmeudslippet fra huset og dermed gøre det mere energivenligt. Her får man således både et moderne udtryk og en lavere varmeregning.

Skriv en kommentar