Sådan øger du værdien af din bolig

Er du en af de mange, der gerne vil have solgt din bolig? Og vil du gerne undgå en for lang liggetid, hvorfor det er vigtigt, at du skaber dig et attraktivt hjem for en potentiel køber? Lige såvel som du også gerne vil sørge for, at du får en så god pris for handlen, som det overhovedet er muligt?

Så handler det for dig om at øge værdien af din bolig, så du kommer til at opleve et salg, der er tilfredsstillende, når det kommer til den økonomiske del. Det er nemlig den, der sørger for, at du kan komme godt videre med en anden bolig.

Det første indtryk tæller

For det første bør du tage et kig på dit tag. Når vi besøger en bolig, er det det første indtryk, der tæller, og derfor er det selvfølgelig det udvendige, der skal tages et grundigt kig på. Og derfor er dit tag vigtigt.

Hvis det ser alt for slidt, trist og kedeligt ud, vil det straks smitte af på det resterende indtryk af hjemmet, og derfor går en potentiel køber ind i huset med en mere eller mindre negativ fornemmelse. 

Gør noget ved dit tag

Og heldigvis for dig er det ganske let at få gjort noget ved dit tag. Først bør du få lavet et gratis tagtjek, således du finder ud af, i hvilken stand taget et. Er der stadig mange år i det endnu, kan det nemlig være nok at få det grundigt renset, således det igen kommer til at se ud, som var de helt nyt.

Men er det skadet, kan det være, at du er nødt til at skifte hele taget, således du med det samme tager en stor udgift fra en potentiel køber. Og med et nyt tag kan du også være sikker på en høj værdi.

Varmekilden er en stor synder 

Noget andet, du bør tage et kig på, er varmekilden. Her er der nemlig tale om en af de største syndere i hjemmet, når det kommer til store regninger – og det er især noget, der gør sig gældende, hvis du gør brug af en traditionel brændeovn. Hertil findes der nemlig et meget bedre alternativ i form af en pilleovn. Tag et kig på denne her side og læs meget mere om de fordele, du kan hente ved at skifte din varmekilde ud til en pilleovn.

Skift til en pillebrændeovn

Når det kommer til en pillebrændeovn, er der nemlig tale om noget, der har en mere grøn værdi. Det betyder, at du får skiftet til en klimaneutral varmekilde, og med det fokus der i dag er på miljøet, er det altid en fordel for en potentiel køber. Men det er ikke nok.

En pilleovn kan nemlig også hurtigt betyde en betydelig besparelse. På sigt kan den nemlig komme til at spare den nye beboer for helt op til 15.000 kroner om året på varme, og det er for alvor noget, der har betydning for et salg.

 

Skriv en kommentar