Sammenlign granitskærver og find den bedste pris

De fleste steder hvor du køber granitskærver, får du det samme produkt. Der er naturligvis forskel på farve og størrelse, og hvor meget størrelsen er inden for de angivne rammer der er givet. Bestiller du sorte granitskærver på 8-11 cm det ene sted, er det i teorien det samme produkt, du også får alle andre steder. Det er grundet, er granitskærver er et naturprodukt. Det er små granitsten, som er sprængt ud af granitklipper. Det er blandt andet for granitklipper i vores nabolande Sverige og Norge, mens også fra Danmark af, dog primært Bornholm.

I og med at granitskærver er så ens, er prisen en vigtig faktor, når du skal købe dem. Det er med andre ord en fordel, at finde de billigste granitskærver til den bedste pris. I stedet for at tjekke hver enkelt forhandler af skærverne, er det meget nemmere, at finde et sted hvor du kan sammenligne priser og typer, fra de mange forskellige forhandlere. Sammenlign priser her – du finder både grå, sorte og alle andre farver granitskærver. Ligeledes i forskellige størrelser. På den måde kan du bedre sikre dig, at du finder det bedste tilbud der er, når du skal købe granitsten et en indkørsel, et havebed eller noget tredje.

 

Hvad er forskellen på almindelige sten og skærver?

Som udgangspunkt bliver små sten, også kaldet ral, gravet op fra grusgrave. Her bliver de siet igennem, og alle stenene bliver sorteret i forskellige størrelser, hvor de mindste størrelser udgør sand. Skærver er til sammenligning fra granitbrud, hvor de sprænges fra store granitklipper rundt om i verden. Dog kan man også finde store granitsten som ikke sprænges ud af en klippe. Disse kan knuses, hvor du ligeledes kan få granitskærver i forskellige størrelser, samt stenmel, som blot er granitskærver i en meget lille kortstørrelse. Typisk under 2 mm.

Skriv en kommentar