Tjen penge på din bolig når du er på ferie

Skal du på charterferie, krydse Rusland på den transsibiriske jernbane eller på højskoleophold i USA, er der gode muligheder for at tjene penge på din bolig, mens du er væk.

Der er nemlig rigtig mange danskere, der hvert år tjener en god skilling på at udleje deres bolig over sider som eks. AirBnB. Her kan du leje din bolig ud til andre, når du ikke selv benytter den.

Lej din bolig ud online

Det er meget nemt at have med at gøre, og det går utroligt hurtigt at komme i gang. Du skal bare tilmelde dig en af de tjenester, der tilbyder dig at leje din bolig, som eks. AirBnB.

Når du har fået oprettet dig som udlejer, skal du i gang med at beskrive din bolig, lægge billeder op af den og meget andet, som gør det interessant for andre mennesker at leje den.

Det hele giver sig selv, når du først kommer i gang inde på en af de sider, der tilbyder dig at tjene penge på at leje din bolig ud.

Mange turister leder efter boliger i Danmark

En af de mange måder at tjene penge på er ved at leje din bolig ud til turister. Der er mange, der vælger at leje en bolig via et sted som AirBnB, når de skal på ferie, i stedet for at leje et hotel som turister i mange år har gjort.

Nu om dage er der rigtig mange, der lejer en almindelig bolig i stedet for, da der tit er mange flere faciliteter. Her kan du selv lave mad, som du vil, og der er gerne meget mere plads end på et lille hotelværelse. Derfor bør du også skrive beskrivelsen af din bolig på både engelsk og dansk, så turister også kan læse den.

En mulighed for at tjene penge på din bolig som arbejdsløs

Det kan eksempelvis være en måde at tjene penge på, hvis du er blevet arbejdsløs og derfor har brug for nogle ekstra kroner på lommen. Det er klart, at der kan være nogle særlige regler, hvis du eks. er på dagpenge, men der er en god mulighed for at tjene penge på denne måde, hvis du ejer din egen bolig og kan leje den ud.

Lyder det som noget for dig, er det bare med at komme i gang med at oprette din bolig som lejemål med det samme.

Skriv en kommentar