6 fordele ved en luft-til-luft varmepumpe

Hvis du er på jagt efter en grøn og billig varmekilde til din bolig, så er der en masse gode og billige varmekilder, som kan overveje. Her får du 5 fordele ved at vælge en luft-til-luft varmepumpe.

Den er billig

En luft-til-luft varmepumpe er en forholdsvis billig investering, hvis du tænker på, hvor billig den er at vedligeholde og bruge i drift. Den Du kan få en god varmepumpe mellem 10.000-15.000 kr.

Den er let at montere

En luft til luft varmepumpe er let at montere for dig, fordi du ikke skal røre en finger. Den skal nemlig sættes op af en autoriseret installatør. Den kræver ikke den stor plads udenfor, da boksen ikke er særlig stor. Hvis man ikke synes, at den er særlig køn, så kan man gemme den i en skjuler.

Nem at vedligeholde

Den har et filter, som bør støvsuges én gang om måneden, hvortil den også bør få foretaget et service af en specialist, som kan tjekke om det hele ser fint ud.

Billig i drift

Den er billig i drift, da den ikke bruger særlig meget strøm, og den slukker automatisk, når den har opnået det ønskede temperatur i rummet. Når først den er installeret, og kører dagligt, så vil du hurtigt kunne se en forskel på din varme regning, i forhold til hvis du har gasvarme eller el-varme.

En grøn og miljøvenlig varmekilde

Varmepumpen er en af de mest energivenlige varmekilder der findes. Den udnytter nemlig luften udenfor, og omdanner den til varme. Ingen forurening eller spildte ressourcer.

Kan køle om sommeren

Når det er rigtig varmt om sommeren, så kan en varmepumpe også sættes til at køle, ligesom en aircondition. Den sikre, at du hverken får det for koldt i rummet, men ej heller for varmt.

Skriv en kommentar