Din bolig fortjener en flot have

Hvis du er den heldige ejer af et hus med en have til, er det vigtigt, at du sørger for at holde både hus og have ved lige.

Der er mange boligejere, der godt kan finde ud af at holde huset ved lige, men når det så kommer til haven, glemmer de den lidt. Og det er en skam, da det skønne hus blegner ved siden af en grim have, der ikke er blevet passet og plejet.

Lad dig inspirere af andres haver

Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal vælge at få i din have, eller hvordan du skal indrette og designe den, kan du jo lade dig inspirere af mange andre haver, som du nemt kan finde på nettet. Du kan naturligvis også bare gå dig en rask tur i nabolaget for at se, hvordan de andre familier har valgt at indrette deres haver.

Det er helt op til dig selv, om der skal være blomster, hække og æbletræer, eller om du bare primært vil have dig en fliseterrasse og en stor græsplæne. Mulighederne er jo mange, når det kommer til at designe en have.

Skab din egen stil

Uanset hvad, så er det i sidste ende bare vigtigt, at du sørger for at skabe dig din egen stil, så du ender ud med en have, du er glad for at bruge. Der er ingen grund til at lave noget i din have, som du bare vælger at få, fordi andre har det, men som du ikke kan se den store idé selv.

Derfor er det også en god idé at bruge lidt ekstra tid på at tænke over, hvad du egentlig vil have. Snak med din partner om det og find ud af en perfekt løsning, inden I går i gang med at realisere den.

Køb det du mangler lokalt

Når du har fundet ud af, hvad du gerne vil købe til din have, kan det være en rigtig god idé at købe det lokalt, så du er med til at støtte op om dit lokalmiljø og de butikker, der nu engang skaber arbejdspladser og vækst i området.

Bor du eks. i Aalborg, kan det være en god idé at købe dine planter og buske fra Aalborg. Det kan være, du i nogle tilfælde bliver nødt til at handle online, men hvis du kan få det lokalt, er det klart en fordel for din by.

Skriv en kommentar