Tips til hjemmetræning i din bolig under Corona-lockdown

Har du ikke mulighed for at komme ned i dit lokale fitnesscenter under endnu en Corona-lockdown, er der heldigvis håb forude.

For du kan nemlig nemt komme i gang med træningen derhjemme i din egen bolig. Her får du et par tips til, hvordan du let kommer i gang, og hvad du kan lave, som ikke kræver noget, du ikke har derhjemme. Og vil du have bedre træningsforhold, er der jo altid mulighed for at tilkøbe træningsmaskiner til hjemmet. Mere om det senere.

Begynd at lave gymnastik eller yoga

En af de nemmeste ting du kan komme i gang med at lave er træning, hvor du primært bare bruger din egen krop. Det kan være gymnastik eller yogaøvelser, som du meget nemt kan komme i gang med, og hvor du ikke rigtig har brug for noget udstyr.

Der findes et hav af videoer på nettet, som du kan bruge til at lære dig selv op i de forskellige øvelser. Du skal bare tænde for Youtube foran dig, og så kan du ellers få personlig hjemmetræning i mange forskellige øvelser.

Havearbejde kan også være motion

Hvis du er glad for at være udenfor, og hvis du har en god og stor have, som du kan være i, er der naturligvis også mulighed for at blande motion og praktik i form af havearbejde. Det er en af de bedste former for motion, du kan få dig, fordi du udover at bevæge dig og motionere samtidig får udrettet noget.

Du kan fjerne ukrudt, plante nye træer, lave et nyt bunddække eller hvad du nu har lyst til at lave i din have. Der er nok rigeligt at tage fat på, når du først kommer i gang ude i det grønne.

Køb nyt træningsudstyr til din hjemmetræning

Hvis du savner noget mere almindelig træning med maskiner eller udstyr, kan du jo også vælge at købe dine egne maskiner eller dit eget træningsudstyr til hjemmet. På et tidspunkt kan det jo være, at du får så meget udstyr, at du slet ikke behøver at tage tilbage i fitnesscenteret igen.

Har du meget plads at tage af, kan du jo købe maskiner som et løbebånd, en romaskine eller en crosstrainer. Der er mange gode muligheder for at købe funktionelle maskiner på nettet. Er det omvendt trængt med pladsen, kan du jo vælge mindre udstyr som håndvægte, kettlebells m.m.

Skriv en kommentar