Få nyt tag nu eller vente til forår

Det er ofte en større opgave at skifte tag og endnu større her om efteråret. Du har muligvis gået et gratis tagtjek og besluttet dig for at sige ja til tilbudet og så kan det kun gå få langsomt at få lagt et nyt tag.
M
Spørgsmålet er så om man skal få lagt et nyt tag nu eller om det bedre kan betale sig at vente til foråret? Mange har nemlig en ide om at det ikke er muligt at få lagt nyt tag om vinteren, men er der overhoved noget som snakken?

Læs også: Nyt tag på hjemmet?

 

Vi spurgte Paul fra Advantage Tagservice og hans svar var. Hvis du kan vente bør du gøre det, da det vejr forholdene ofte ikke er optimale om efteråret eller vinteren, det kan betyde at der skal dækkes mere af, eller at arbejdet må indstilles i perioder.
Dette gør at det nogle kan kan være lidt dyrer at få lagt et nyt tag om vinteren eller efteråret eller tage længere tid. Men står du og gerne vil have lagt dit nye tag hurtigst muligt er det ikke noget i vejen for at det kan lade sig gøre, selv om vinteren. Kan man vente til foråret er dette dog at anbefale. Sner det kraftigt eller ligger der et tungt lag sne på dit tag er det dog ikke sikkert det er muligt før sneen er fjernet, evt. med en sneskovel som den nye advantage vet model. Ofte kan det være lidt dyrt at fjerne alt sne først og derfor vælger mange også at vente til foråret fremfor at gå igang sidst på efteråret eller vinteren. Så kan man også bruge vintertiden på at beslutte sig for om det skal være et skifertag, betontag, tegltag eller en helt anden tagtype som er den rigtige til dit hus.

Så selvom årstiden måske ikke lige ser ud til at være til det, så overvej om det måske ikke alligevel, er tid til at gå gjort noget ved tingene og få lagt et nyt tag på huset.

Skriv en kommentar