Få styr på lyset i din bolig

Har du endnu ikke fået sat lys og lamper op i din nye bolig, eller har du bare haft en nødløsning, uden at du har fundet frem til det helt rette valg, er det måske på tide at sætte dig ned og rent faktisk få gjort noget ved det.

Der er intet som dette lys, der kan være med til at ændre en bolig totalt. Du vil blive overrasket over, hvor meget det kan gøre for din bolig, at du får sat de rette lyskilder op.

Brug de rette lamper og pærer

En stor del af at have den rette belysning er naturligvis også at have de rette lamper og pærer. Du kan have en nok så fin lampe, men hvis du har valgt en alt for svag pære til at sidde deri, eller måske omvendt en alt for kraftig pære, passer det bare ikke ind i rummet.

Det handler om at finde pærer og lamper, der passer til hinanden, så du kan få det bedste lys i alle dine rum. Og det er langt fra sikkert, at du skal have samme styrke lys i alle dine rum.

Ovenlys er altid godt

Naturlige lyskilder er naturligvis også en rigtig god idé at få, hvis du har mulighed for det. Sørg for at bruge dine vinduer, og har du mulighed for at vælge ovenlysvinduer, kan det virkelig være med til at lyse et rum op på en helt anden måde, end du kan gøre med kunstigt lys.

Naturlig lys er jo at foretrække over kunstigt lys. Men det er jo bare ikke altid, at du har mulighed for at lave en skræddersyet løsning med naturlige lyskilder. Og så må du i gang med at finde ud af, hvilket lys du selv kan sætte op.

Find inspiration til gode idéer

Er du ikke helt sikker på, hvordan du skal indrette din bolig med lys, eller andre elementer og møbler for den sags skyld, er det bare med at komme i gang med at finde inspiration til det. Det kan du finde i alt fra bøger om indretning til blogs, artikler, sociale medier og meget andet.

Der er mange steder, der kan give dig inspiration til din indretning i hjemmet. Så er du lige nu på bar bund i forhold til indretningen, er det bare med at kaste dig over nogle forskellige medier, så du kan finde din stil.

Skriv en kommentar