Som arbejdsløs har du tid til at ordne ting på boligen

Hvis du er så uheldig at være blevet arbejdsløs, har det heldigvis også sine positive sider. Som eksempelvis at du nu har mulighed for at lave en masse på din bolig, som du ikke havde tid til før.

Som boligejer er der altid en masse opgaver, der bare ligger og venter. Så der er altid noget at gå i gang med, og som du kan få lavet.

Tid til at installere en varmepumpe?

Det kan måske være, at det er på tide at få installeret en varmepumpe i din bolig. Der er efterhånden rigtig mange danskere, der er skiftet over til at bruge varmepumper som varmekilder i stedet for mange traditionelle metoder. Det har en lang række fordele, som bl.a. at du kan spare mange penge på din årlige varmeregning.

Det er selvfølgelig ikke bare lige noget, du selv kan installere. Og det skal naturligvis installeres ordentligt. Men nu har du måske fået tiden til at vælge den helt rette varmepumpe til lige netop din bolig, og du har fået tid til at sætte dig ind i, om det er det rette valg for dig og din bolig.

Hvor meget må du lave?

Inden du kaster dig ud i at alt for meget arbejde, er det en god idé at være opmærksom på, om der er nogle regler omkring, hvor meget du egentlig må arbejde. Det er måske noget, din a-kasse kan hjælpe dig med at svare på.

En a-kasse plejer som regel at være godt inde i alle de regler. Det kan især være nødvendigt at vide, hvis du er sygemeldt, og det er derfor, du ikke er på arbejdsmarkedet. Så find gerne ud af hvor meget du egentlig må foretage dig.

Få lavet alt det du ikke har haft tid til

Nu har du måske endelig tiden til at lave noget af alt det, som du ikke har haft tid til førhen. Der er jo altid så mange opgaver, som du går og skubber foran dig som boligejer, og som du tænker, at det får du lige kigget på i weekenden. Det bliver hurtigt til næste weekend, som bliver til næste måned, og inden du har set dig om, er der gået et års tid, hvor du stadig ikke har fået gjort noget ved det.

Derfor er det bare med at udnytte den tid, du har nu, hvor du ikke står på arbejdsmarkedet og skal bruge 8 timer om dagen på dit arbejde. Så kan du gøre lidt for boligen i stedet.

Skriv en kommentar