Har du det bedste internet og tv i din bolig?

Hvornår har du sidst tjekket op på, om du har det bedste internet og tv i din bolig? Er du sikker på, at du ikke betaler for meget? Og får du egentlig det, som du betaler for?

Der er alt for mange danskere, der ikke er tilfredse med enten deres tv-pakke, deres internet eller sågar begge dele. Og det er jo vigtigt, at der er styr på det, så I alle kan være på nettet i husstanden, eller så I kan mødes foran fjernsynet og se årets julekalender i tv uden problemer.

Betaler du for alt for mange kanaler, du ikke bruger?

Når det kommer til dit tv, kan det jo eksempelvis være, at du betaler for alt for mange kanaler, som du ikke bruger. Det er der i hvert fald rigtig mange danskere, der gør.

Her kan det måske være ideelt for dig at skifte over til en udbyder, som tilbyder dig at blande din helt egen tv-pakke. Hvis du vælger den rette udbyder, kan du endda få lov til at blande streaming med i din pakker, så du også får adgang til sådanne tjenester.

Får du den internetforbindelse, du betaler for?

Hvis vi tager et kig på dit internet, så kan det til at starte med være en god idé at måle, om du får den internetforbindelse, du egentlig betaler for. For gør du ikke det, er det måske på tide at skifte over til en ny udbyder.

Der findes mange både hjemmesider og apps, der kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor hurtigt dit internet er. Det kan være en god idé at bruge en tredjepart, så du ikke bruger en måler fra din udbyder. Bare for at være på den sikre side. Får du ikke en god nok forbindelse, skal du bare skifte til en anden udbyder hurtigst muligt.

Der kan være mange penge at spare

Selvom det måske ikke er med det for øje, at du skifter over til en anden udbyder, kan du faktisk være heldig at spare penge ved at lave sådan et skifte inden for både tv og internet.

Har du længe haft dit nuværende abonnement, kan det være, at der er kommet nogle billigere løsninger på markedet, som kan levere lige nøjagtigt det, du har brug for – men bare til en lavere pris. Derfor bør du også løbende holde øje med, om der kommer nye og billigere løsninger på markedet, så du ikke betaler alt for mange penge for bl.a. tv og internet.

Skriv en kommentar