Lej din bolig ud mens du er på ferie

Skal du på en længere ferie, kan det være en idé at leje din bolig ud derhjemme imens. Det kan være en god måde at tjene nogle ekstra penge på, og så er du også sikker på, at dit hus ikke bare står tomt, mens du er afsted.

Der er rent faktisk nogen, der bor der, og dermed kommer du ikke hjem til et hus, der har stået tomt i flere uger eller måneder. Og så er det jo aldrig dårligt at tjene nogle ekstra penge uden rigtig at skulle gøre noget.

Du kan leje boligen ud på AirBnb

Uanset om du skal på studieophold, sejle tværs over atlanten med redningsvest eller du skal arbejde på en boreplatform, er der mulighed for at leje din bolig ud. Det kan du eks. vælge at gøre på en side som AirBnb, som mange danskere i den grad også benytter sig af.

Der findes mange tusinde hjem på AirBnb bare i Danmark. Og det er en af de nemmeste måder at komme til at tjene penge på din tomme bolig, mens du ikke selv bor der.

Husk at tage nogle gode billeder

Hvis du vælger at leje din bolig ud på den måde, kan det være en god idé at tage nogle rigtig skarpe billeder, så du kan være sikker på at øge dine muligheder for at få den lejet ud. Jo bedre billeder der er vedhæftet, desto større chancer er der også for, at der rent faktisk er nogen, der vælger at leje den.

Det kan også være en god idé at skrive detaljer om din bolig. Det kan være faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine, WiFi, mobildækning, tv og meget andet, så lejeren har et godt billede af, hvad det er, han lejer sig ind i.

Skal du fremleje din bolig?

Skal du være væk i længere tid, kan det også være en mulighed for dig at fremleje din bolig. Det er typisk noget, du gør, hvis du skal være væk i flere måneder eller endda år på en gang.

Det kan være en god måde at skaffe en fast indkomst hver måned. Og på den måde kan du også hjælpe en uden bolig til at få et mere fast sted at bo – dog godt nok kun i en begrænset periode, fordi du en dag vender hjem igen fra dit udlandsophold og selv skal bruge boligen igen.

Skriv en kommentar