Næstved – En lokal murermester

Lars Højby-Lund er en murermester i Næstved, som med sine 20 år i branchen, efterhånden kan levere lidt af vært til kunden, og altid ved en fremragende pris. Før han sprang ud i det selvstændige erhverv, har han arbejdet flere steder, som har givet et bredt omfang af viden og erfaring indenfor de mange aspekter af murerbranchen. Han går ikke på kompromis med kvaliteten, nogensinde, og han leverer et kundeinvolveret arbejde, hvor du ikke bare står og kigger ind, mens tingene bliver sat sammen.

Kundens behov vægtes højest

Lars Højby-Lunds arbejde bygger på at stille kunden tilfreds, med et godt byggeri, og efterfølgende smutte videre til det næste projekt, for at stille endnu flere kunder tilfreds. Uanset hvor i Nordsjælland du skulle befinde dig, så kører Lars ud til hele omegnen. Han lægger aftaler med kunden og I snakker sammen, før projekterne skrider i gang. Der er særligt fokus på aldrig at efterlade kunden ude, men stedet inddrager dem i hele processen, sådan at de kan komme med deres eget input på projektet og dets fremskreden.

Hvad tilbydes der hos Lars Højby-Lund?

Lars Højby-Lund er murermester med erfaringen indenfor flere aspekter af faget, han kan bl.a. levere både nybygninger der giver kunden mulighed for at bestemme udelukkende selv, hvordan deres hus skal se ud. Og så endda til konkurrencedygtige priser. Derudover leverer han både renoveringen og tilbygninger, hvis der skulle være brug for dette. Samtidigt kan Lars også udføre dagarbejde, til huset der skulle have brug for en tagrenovering eller udskiftning. Han arbejder med fliselægning, og når uheldet er ude, så er han det gode valg til at fikse forsikringsskader. Uanset hvad det måtte være du har brug for, så kunne Lars Højby-Lund meget muligt tilbyde det, tag derfor et smut forbi hans hjemmeside herunder, og læs yderligere omkring hans ekspertise områder. Ingen opgave er for stor, men de findes nok heller ikke for små.

Få et estimat af Lars

Så bor du i det sydsjællandske omegn og mangler fortiden en murermester, til at hjælpe dig med et større projekt? Så er Lars måske lige præcis den du skal have fat i. Klik her for at hører endnu mere om Lars Højby-Lund, mens du samtidigt kan smide dine overvejelser til et projekt og få udleveret et estimat af Lars.

Skriv en kommentar