Tilskud til nyt tag

I et forsøg på at få flere i arbejde har regeringen valgt at genindføre den populære boligjob ordning, hvilket betyder at man har mulighed for at få tilskud til bolig renovering. Dette kunne f.eks. være at få lagt et nyt tag på din bolig, så er det ligegyldig hvilken tagtype om der er tale om et skifertag, ståltag eller tegltag, blot arbejdet bliver udført at en registreret håndværker. Som noget helt nyt omfatter ordningen denne gang også sommerhuse og ikke kun private boliger som den gamle boligjob ordning gjorde. Ordningen gælder for hele 2013 og hele 2024 hvilket i praktisk betyder at har du fået lavet noget bolig renovering som f.eks. lagt et nyt tag kan du trække det fra i skat. Dog skal man lige bemærke at sommerhuse og fritidshuse først er omfattet hvis arbejdet er udført efter 22. april 2013.

Læs også: Nyt tag – find den rigtige tagtype

Om BoligJob Ordningen

BoligJob ordningen eller håndværkerfradrag som det også kaldes, er et nyt tiltag fra regeringen som giver dig mulighed for, at samtlige personer i en husstand, som er over 18 år kan trække op til 15.000 kr. fra i skat, forudsat at beløbet er blevet brugt på løn til håndværkere. Det vil sige at hvis der er flere personer i husstanden, som har delt udgifterne til et udført arbejde, kan hver enkelt af dem få fradrag for det, som de har betalt. Så nu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke at få lagt et nyt tag på sin bolig hvis dette er tiltrængt, eller rettet ikke længere nogen grund til selv at udføre arbejdet når man kan få en tagprof til at gøre det for sig uden at det koster specielt meget mere.
Ordningen udløb oprindeligt d. 31. december 2012, men er nu blevet fornyet til at gælde i hele 2013 og 2014.
Formålet med boligjob ordningen er at få mere gang i dansk erhverv og få skabt mere arbejde for de danske håndværkere.
Du skal dog være opmærksom på at der gælder nogle særlige betingelser, hvis du f.eks. bor i en lejebolig, en andelsbolig eller ejerlejlighed. Derudover er statsborgere fra EU- eller EØS-lande omfattet af skærpede dokumentationskrav, så det kan være en god ide lige at sætte sig lidt ind i tingene inden man går i gang med opgaven.

Hvis du bruger vores pris beregner her på siden til at få prisen på et nyt tag er tilskuds ordningen med i det resultat du får igen. Så hvis du alligevel overvejer at få lagt et tag kan du jo lige så godt komme i gang i år så du kan nå at få dit tilskud til nyt tag for i år.

tilskud til nyt tag

Rigtig mange vil gerne have tilskud til nyt tag, og dermed få råd til at renovere sit tag. Men lige p.t. er det desværre kun boligjob ordningen, som kan benyttes til dette. Det er meget muligt at der kommet en ny form for tilskud inden for de næste par år. Men som det ser ud lige nu, så er der større chance for at denne tilskuds ordning forsvinder, frem for at der kommer en bedre. Så det kan være en rigtig god ide, at benytte sig af den nu, mens Bolig tilskuddet stadig er muligt at få.

Skriv en kommentar