Uden arbejde? Arbejd på din bolig

Er du havnet i en situation, hvor du ikke har noget arbejde, har du til gengæld fået dig en masse tid på hånden, som du selv kan vælge at bruge, som du har lyst til.

Og hvad mere praktisk end at få lavet noget på din bolig. Der er sikkert en masse, der har brug for at blive ordnet, og som du ikke har haft tid til førhen. Det kan du gå i gang med at kigge på nu. Selvfølgelig skal der også være tid til at skrive jobansøgninger, snakke med din a-kasse og meget andet, men du står stadig med mange timer, som du ikke har noget at lave i. Her er der tid til kærlighed til din bolig.

Der er altid noget, der kan laves

Som ejer af en bolig, eller sågar bare hvis du bor til leje, er der med garanti en lang liste over ting, som du kan gå i gang med at kaste dig over.

Hvis du ikke tidligere har lavet dig en liste over alle de ting, du kan tage dig til at gå i gang med, er det bare med at starte ud på at lave den liste. Så er du ikke i tvivl om, hvad du skal have kigget på, nu hvor du har tiden til det.

Spar penge ved at klare det selv

Der er naturligvis altid den mulighed at hyre nogle andre til at klare opgaven for dig. Hvad enten det så er rengøring, tømrerarbejde eller at få malet boligen, er det klart, at du kan finde nogle, der kan ordne arbejdet for dig.

Men du kan altså spare en masse penge ved at trække i arbejdstøjet selv og få det gjort. Og så er det jo også ret sjovt at få lavet en masse praktisk arbejde på sin bolig, når du først kommer i gang.

Husk også at slappe af

Det er dog også vigtigt, at du stadig husker at få slappet af engang imellem, så du ikke bare knokler dig sønder og sammen. Der må gerne være råd til en lille flyrejse, et par dage på langs eller en tur i sommerhus, alt afhængig hvordan du slapper bedst af.

Der er jo mange måder at koble af på. Så husk ikke at få arbejdet for hårdt, hvilket mange jo kommer til at gøre, nu hvor de ikke har et decideret skema, de skal følge hele dagen.

Skriv en kommentar